Warning: Creating default object from empty value in /home/raddator/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Fiskejournalen tar artisterna till Lofoten för att uppmärksamma östersjötorskens situation - Rädda Östersjötorsken Fiskejournalen tar artisterna till Lofoten för att uppmärksamma östersjötorskens situation - Rädda Östersjötorsken

Fiskejournalen tar artisterna till Lofoten för att uppmärksamma östersjötorskens situation

By 11 september, 2018Nyheter

Under parollen ”Nu räddar vi torsken” besökte Fiskejournalens miljöredaktör Martin Falklind Lofoten tillsammans med Marko ”Markoolio” Lehtosalo, Magnus Carlsson samt Richard Olsson för att diskutera östersjötorskens situation. Dessutom uppmanar Fiskejournalen de läsare som vill engagera sig att skriva under uppropet mot bottentrålning hos Rädda Östersjötorsken.

 

Läs hela artikeln och titta på filmen här.