Warning: Creating default object from empty value in /home/raddator/public_html/wp-content/themes/salient/nectar/redux-framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29
Kommissionen godkänner nödåtgärder för att skydda det östra torskbeståndet i Östersjön - Rädda Östersjötorsken Kommissionen godkänner nödåtgärder för att skydda det östra torskbeståndet i Östersjön - Rädda Östersjötorsken

Kommissionen godkänner nödåtgärder för att skydda det östra torskbeståndet i Östersjön

By 8 augusti, 2019Nyheter

Kommissionen har aviserat nödåtgärder för att rädda det krisande östra torskbeståndet i Östersjön från hotande kollaps. Nödåtgärderna innebär ett omedelbart förbud mot kommersiellt torskfiske i större delen av Östersjön till och med den 31 december 2019.

Läs Kommissionens pressmeddelande här.